В последните 48 часа в държавата се случват неща, които

...
В последните 48 часа в държавата се случват неща, които
Коментари Харесай

Нинова: В последните 48 часа в държавата се случват неща, които представляват погром

В последните 48 часа в страната се случват неща, които съставляват разгром върху държавността и правилата на правовата страна, съобщи в декларация водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Ще напомня събитията с дословни цитати: 2 април, Бойко Борисов: " Не се месим за служебното държавно управление ". 9 април – Бойко Борисов: " Категорично заявих пред посланиците на страните от Европейски Съюз, че ГЕРБ няма връзка със служебното държавно управление ". Категорично сте ги излъгал, господин Борисов – посланиците на Европейски Съюз. 15 април, Бойко Борисов: " Главчев да смени външния министър. Ако служебният министър председател Главчев не се съобрази с тази рекомендация, ще направя да се съобрази след това ". Няколко часа по-късно външният министър е заменен. 5 април, Димитър Главчев: " Не виждам кой би ме убедил да направя промени в кабинета ". Е, в този момент, господин Главчев, видяхте ли кой би могъл да ви убеди да извършите промени в кабинета? Не да ви убеди – да ви принуди, да ви заплашва, че в случай че не го извършите, ще има тежки последствия за вас. Ако не сте го видял кой е – целият български народ го видя, а и европейските ни сътрудници, които Борисов персонално е излъгал - също го видяха ", уточни Нинова.

По думите й това е пуделщината в политиката. " Утре Борисов може да подреди на Главчев какви да са резултатите от изборите? И тях ли ще извърши ", добави тя.

" Ето това е смяната в Конституцията и правосъдната промяна – легализиране на беззаконието, разгром над държавността и главните правила на правовата и демократична страна за бистрота, разделяне на управляващите и почтени избори. Паралелната страна стана публична, ръководена персонално от Бойко Борисов – преди време по телефона на шефа на митниците, на Висшия правосъден съвет, в този момент към този момент непосредствено на служебния министър председател. Мафията е не просто слепване на престъпността с властта – мафията е властта през днешния ден в България. Кукловодите си назначават пионки - пионките обслужват кукловодите ", съобщи Нинова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР