В последните 48 часа получих десетки, а може би и

...
В последните 48 часа получих десетки, а може би и
Коментари Харесай

Юлиян Ненчев: Мегз съм я задраскал с дебелия маркер!

" В последните 48 часа получих десетки, а може би и стотици известия, част от които от медии, свързани с може би към този момент най-известния джип в страната. Много желаех да запазя безмълвие по тази тематика, не тъй като няма какво да кажа, а тъй като въпросният човек е от дълго време затворена страница за мен “. Това написа някогашният футболист Юлиян Ненчев, който е и предходната възлюбена на скандалната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз.

Думите му са във връзка абсурда от последните дни, поради който дизайнерката е упрекната, а в пандиза се оказа сегашният й ухажор. Ето какво още написа някогашният футболист в персоналния си фейсбук профил (публикуваме думите му без редакторска намеса):

" В доста от получените известия съм подстрекаван да пазя или да разкривам въпросната жена. Мога единствено да кажа, че не съм нито юрист, нито прокурор. Всеки има глава на раменете си и всеки знае самичък за себе си какво да прави с живота си. Никога не съм съдил някого, тъй като имам вяра, че ориста най-добре си знае работата, а и тъй като родителите ми са ме възпитали в правилото “никога не прави това, което не искаш да ти създадат на теб "!

За благополучие връзките ми с този човек са завършили преди много месеци и от дълго време съм траял напред. Преди доста години се научих да не пребивавам в предишното и да се приписвам само и единствено на сегашното и бъдещето! Миналото си остава в предишното и можем единствено да се учим от него! А за този епизод от предишното ми даже не желая да се сещам! Период, който мога да употребявам само и единствено като житейски урок, а индивидът от него е от дълго време задраскан с дебелия маркер!

Надявам се след тази обява да се спре с всички тези известия, тъй като повече от всеки път съм се отдал на нова пристрастеност в живота си, която е по-силна от всичко, което ми се е случвало до момента и е цялостно олицотворение на всичко, което човек може да желае от живота! “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР