В последната половин година един слух витае около Мика Стоичкова

...
В последната половин година един слух витае около Мика Стоичкова
Коментари Харесай

Мика Стоичкова - по-щастлива от всякога! Има ли нов мъж до нея - истината от първо лице

В последната половин година един слух витае към Мика Стоичкова - дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков. Според изказванията на някои родни медии, тя има нов мъж до себе си, откакто се раздели преди време с бащата на дъщеричката си.

Виж още: 3 години след раздялата: Биляна Дол с хубави мемоари за Божинов, разяснява Николета и Алисия

Всъщност изказванията се появиха първо към едно story в Instagram, на което тя извършва комплицирана поза върху млад мъж. Тогава се завъртяха първите клюки. С настъпването на новата година обаче се появиха и нови клюки - че сред нея и Валери Божинов има нещо. Повод за тях беше една фотография на футболната щерка, която Божинов бе харесал. Е, Мика дефинира тези изказвания за " подправена вест ". 

Виж още: Има и такива истории: Теди Велинова за споделеното родителство и общата цел след раздялата

Каква обаче е истината? В Instagram Мика си " поговори " с почитателите си и отговори на някои въпроси. Сред тях беше и този дали е обвързана. Отговорът на Стоичкова бе безапелационен и къс - " не ".

Виж още: Ваня от " Игри на волята " шашна с хорър видео в Инстаграм, почитателите: " Доста злокобно "

Въпреки че няма мъж до себе си, Мика декларира, че е повече от щастлива от живота, който има. В момента тя живее в София, само че не изключва опцията скоро да замине още веднъж за Съединени американски щати. 

Последователите на инфлуенсърката ѝ направиха комплимент за фигурата ѝ, а Мика показа, че просто не пие газирано и тренира разнообразно. Тя показа още, че с наслада би се завърнала на екран и желае да се занимава с медии.

Виж още: Неда Спасова с покъртителен пост за сложния си път, направи и доста благ жест за болно дете

Разбира се почитателите ѝ я попитаха и на кой тим симпатизира. Тя показа, че най-хубавият ѝ другар играе сега за Левски, само че тя вечно ще бъде почитател на ЦСКА.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР