В последната около година цялата унизителна бойкоборисовщина изчезна от сцената,

...
В последната около година цялата унизителна бойкоборисовщина изчезна от сцената,
Коментари Харесай

Старите герои се готвят да се върнат на власт и да си отмъстят!

В последната към година цялата унизителна бойкоборисовщина изчезна от сцената, счита проф. Евгений Дайнов

Но в този момент старите "герои " се готвят да се върнат. И да си отмъстят, написа той в коментар за.

Около година време всички тук в България живяхме с чувството за промяна на епохите. На власт не бяха герои от 90-те години, доносници, полицаи, бандити и простаци. Изобщо цялата унизителна бойкоборисовщина изчезна от сцената. Страната се управляваше от ново потомство, което изглеждаше, говореше и действаше по напълно нов метод - в действителност като естествения, от дълго време прочут фасон на цивилизовано ръководство.

Старите "герои " се готвят за реванш

Какво обаче се случваше с гореописаните "герои " от предходното потомство? Отначало не повярваха, че епохата се сменя. После притихнаха. После започнаха да търсят цаката на новата власт - и я откриха тази цака посредством деведесетарските карикатури към Слави Трифонов. А в този момент се готвят за реванш, когато още веднъж вземат властта.

Само за последната седмица видяхме чутовно оживление в емблематични среди, свързани с епохата "преди Кирил и Асен ". Кметът на Царево, посветил живота си на заличаване на природата в поверената му община, скочи на Министерство на околната среда и водите поради оповестяването на Корал за предпазена околност. Зърнарите, отгледани от бойкоборисовщината, оповестиха протест. Същото направиха строителните компании, също отгледани от нея. А АПИ ненадейно спря всички публични поръчки заради повода, че този път, в новата ера, те бяха проведени съгласно разпоредбите и там надали щяха да се класират нормалните бойкоборисови обвинени.

Организираха се и идват. Вече се чуват бойните им крясъци, към този момент се виждат озъбените им физиономии и размахваните над главите им бухалки. Ако се върнат, предходното тяхно властване ще ни се стори ария. Този път имат да си отмъщават на всички нас, с цел да не ги плашим към този момент в никакъв случай по този начин, както ги плашим от 2020 година.

Пропагандната офанзива е гневна

Тази наближаваща към нас озлобена орда е проблем. Нейното нахлуване обаче е обвързвано с един още по-голям проблем. Организирането на ордата за контранастъпление съответства с солидна пропагандна офанзива в полза на Кремъл.

Сайтове и сайтчета бълват несъществуващи лекции, изявленията и публикации на несъществуващи "западни професори ", работещи в несъществуващи институти и изявяващи се в несъществуващи издания. Всички те, несъмнено, "признават ", че за войната е отговорен Западът, а Русия е жертва.

Тези медийни извършения явно играят ролята на артилерийска подготовка: да унищожават мозъците на популацията по този начин, щото на изборите то да върне ордите на власт. После, несъмнено, уредниците на тази медийна канонада ще желаят от тях да си платят за поддръжката: договорче с Газпром, неспазване на глобите против Русия, бойкот на Европейски Съюз и НАТО от вътрешната страна. Не единствено се готвят да ни дерат, само че и да продават кожите ни на Москва.

Гласувайте мъдро, апелирам.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР