В последната годината Павел и Михаела се събираха и разделяха

...
В последната годината Павел и Михаела се събираха и разделяха
Коментари Харесай

Михаела Филева заби поет


В последната годината Павел и Михаела се събираха и разделяха няколко пъти, само че в този момент раздялата им е дефинитивна, а съгласно почитатели на Филева тя е намерила различен мъж.

Певицата разгласява картинка, на която се вижда по какъв начин двама влюбени четат книга. „ Любов и четене “, написа изпълнителката под нея. Последваха доста мнения, като част от тях гласят, че това не е ръката на Павел, защото липсват татусите. В отговор различен обожател разяснява: „ Това е поетът Димитър Калбуров. Не се удостоверява от Михаела дали това е истина, защото до този миг двамата не са се появявали дружно на всемирски събития.

Факт е обаче, че певицата има благосклонности към младия стихотворец, прочут от „ Пощенска кутия за приказки “. Михаела е много дейна в профила на Калбуров където харесва съвсем всяка негова обява. Запознати до него споделят, че двамата се срещнали през лятото по време на турнето " Пощенска кутия за приказки “, където Михаела била поканена да чете дружно с други нейни сътрудници. Така любовта сред тях пламнала, написа „ Телеграф “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР