В пощенските станции ще бъдат създадени съответните условия, за да

...
В пощенските станции ще бъдат създадени съответните условия, за да
Коментари Харесай

Важно! Да оставим чисти коридори за възрастните хора, за да си получат пенсиите!


В пощенските станции ще бъдат основани съответните условия, с цел да могат хората да си взимат пенсиите по график, спазвайки нужната отдалеченост.

" Молбата ни към всички български жители, които биха имали потребност от услугите на " Български пощи ", в интервала от 7 април до 23 април да употребяват пощенските станции след 12,00 часа. До 12,00 часа да оставят чисти коридори за възрастните хора, за тези, които са над 60 година и които желаят да получат пенсията си в брой " - сподели Сачева.

Всички тези, които са над 68 години, могат да подадат заявление до пощенската станция, с цел да могат да получат пенсията си у дома. 

По изключение, пенсиите ще могат да се изплащат против автограф и против персонална карта на съответния пенсионер или персонална карта на негов непосредствен родственик - наследник, щерка, пълнолетни деца и така нататък

Пенсията ще може да бъде изплатена и на акредитиран представител против еднократно категорично нотариално заверено пълномощие.

Всички тези, които получават пенсиите си по карти, ще получат пенсиите си на 7 април. Заедно с пенсиите ще се изплатят и великденските добавки на всички хора, чийто размер на пенсията е под 363 лв..

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР