“В порно индустрията има много хора, които са пристрастени към

...
“В порно индустрията има много хора, които са пристрастени към
Коментари Харесай

Какво тренират порно актрисите

“В порно промишлеността има доста хора, които са пристрастени към алкохола и опиатите. Когато повече не устоят, минават към спорта. Това е просто още една форма на взаимозависимост ”.

Думите са на порно иконата Аса Акира. Самата тя има едно от най-стегнатите тела в промишлеността, само че твърди, че в никакъв случай не е била изкушена от неразрешените вещества.

Нейният опиум е йогата, само че постоянно разнообразява и с други типове тренировки. Все отново, когато си чисто гола пред камерите часове наред, няма по какъв начин да скриеш нито милиметър от физиката си – нито “любовните дръжки ”, нито леко поотпуснатото коремче, нито мазнинките, които вероятно си си разрешила да лепнеш на бедрата. Особено с навлизането на видео резолюцията 4K.

PornHub разкри от какво се възбуждат дамите

В промишлеността споделят, че в последните години летвата за фитнес равнището на актрисите се е вдигнала високо. Впрочем, това важи и за мъжете – допреди години, нямаше проблем порно актьорите да са или слаботелесни, или цялостни и отпуснати (Ще кажем единствено “Рон Джереми ” и няма да обясняваме повече).

“Лицето на порно промишлеността се промени ”, удостоверява артистът Дерик Пиърс пред Men’s Health. Колегата му Раян Дрилър прибавя: “В днешно време порното е доста по-фокусирано върху естетиката, по тази причина в специалността навлизат от ден на ден хора с тренирани тела ”.

Жените свършват 13% по-често с други дами

Замисляйки се, не е мъчно да забележим логиката. Особено за дамите от филмите за възрастни – тяхната работа е да наподобяват голи по този начин, че да бъдат обожавани и да въплъщават фантазиите на непознати мъже от целия свят. Оформените и стегнати женски тела са световен тренд, обикновено е порното да се приспособява към тази действителност.

Е, порно актрисите ли са новите “ангели ”? Че и повече. Доказват го трите мацки в галерията.

Ангелите на Victoria’s Secret демонстрират обичаните си извършения за дупе

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР