В поредния женски елиминационен двубой Милена и Кремена от Бойците

...
В поредния женски елиминационен двубой Милена и Кремена от Бойците
Коментари Харесай

Милена елиминира Кремена от „Игри на волята: България“

В следващия женски елиминационен дуел Милена и Кремена от Бойците премериха сили в дълга и изтощителна борба за оцеляване. На Арената те изпитаха уменията си по пукотевица, каране на ски върху пясък и опазване на баланс. По-добра в борбата бе нежната Милена , която с огромна преднина в профил Кремена от най-екстремното съревнование.

„ Опитах и дадох всичко от себе си в действителност до последно, само че ми беше мъчно при салдото. Милена беше по-добра, признавам го. Искам този сезон да победи жена и имам вяра, че това ще е Елизабет “, показа Кремена в последните си минути в „ Игри на волята: България “.

В борбата за преимущество един против различен се изправиха Андрей за Милена и Елизабет за Кремена. В играта за памет Андрей съумя да издържи едвам до втория рунд и Елизабет донесе преимущество за съотборничката си за втора поредна седмица.

Ще се зарадват ли Бойците на завръщането на Милена? Какво ще се случи на териториалната борба? Ще продължат ли двете племена да населяват същите местоположения, както и през миналите две седмици? Кои ще бъдат новите капитани? - разберете в новия епизод на „ Игри на волята: България “ понеделник вечер в 21:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР