В поредицата „Фалшив герой” на журналиста Димитър Байрактаров беше излъчено

...
В поредицата „Фалшив герой” на журналиста Димитър Байрактаров беше излъчено
Коментари Харесай

ПОРЕДИЦАТА ФАЛШИВ ГЕРОЙ! Димитър Байрактаров със сензационно разкритие кой е тайният съветник на Валери Симеонов

В поредицата „ Фалшив герой” на журналиста Димитър Байрактаров беше излъчено извънредно следствие, разкриващо кой е тайният консултант на Валери Симеонов.

Никому незнайният до този миг Георги Колев се оказва непосредствен другар на известния като терорист от Гара Буново Енвер Хатип Углу.

Същият е прочут още и като броячът на гласове в Турция, защото години наред дава отговор за изселнически организации в южната ни съседка.

Интересен въпрос е обслужвал ли Георги Колев посредством партийния си водач Валери Симеонов обръча от компании от Кръга „ Асфалт и бетон”, захранвайки го с тлъсти публични поръчки за десетки милиони левове?

Защо се скри Георги Колев от журналиста Димитър Байрактаров и не отговори на въпросите:
Как по този начин 80-годишната му майка заема виновни управителен постове и върти личен бизнес в случай че в хасковско настояват, че цялостен живот се е занимавала с продажба на банички? Защо никой не знае и не е чувал за тази 80-годишна бизнес дама? Защо самият Георги Колев е нарушил закона и не е заявил спор на ползи със личната си майка - 80-годишната бизнес дама Марийка Колева?
Ще проверява ли Комисията за спор на ползи това нарушаване на закона и ще отговори ли с обективната истина на следните въпроси:
Участвал ли е Георги Колев посредством компаниите на майка си в източване на Данък добавена стойност? Защо бизнес адреса на бизнес дамата и майка на Георги Колев Марийка Колева съответствува с адреса на две лечебни заведение в гр. Банкя, а имено гр. Банкя, ул. Шейново 8?
Журналистът и водещ на предаване „ Бареков и Байрактаров без цензура” искаше да зададе още куп въпрос, само че депутатът Георги Колев се скри и избяга от камерата и микрофона на телевизия Евроком.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР