В поредица от няколко зимни сезона Cosmopolitan Winter Fest се

...
В поредица от няколко зимни сезона Cosmopolitan Winter Fest се
Коментари Харесай

COSMOPOLITAN WINTER FEST 2022 ви кани на зимно забавление в столицата!

В поредност от няколко зимни сезона Cosmopolitan Winter Fest се трансформира в емблематично събитие, което не е спирало да основава страсти из ски курортите на България. В началото на 2022 година сп. Cosmopolitan за седми път събира феновете на зимните занимания, като този път празненство местоположението е нашата обичана столица!

Организатори ще ви чакат на, в две следващи съботи - 22.01 и 29.01 от 11ч. до 17ч., с цел да се означи първия месец от годината, както повелява COSMO културата – с несравними преживявания, красиви изненади и усмивки!

Очакват ви доста забавни провокации и игри, а за най-смелите участници ще има и награди. Доброто въодушевление е обезпечено даже за хората, които просто са пристигнали да се любуват на ледената пързалка.

ще ви оказват помощ да се отърсите от терзанието и мисълта да се лишавате от нови страсти и благоприятни условия, които оферират зимните дни и развлечения. Те ще ви потвърдят, че във всеки миг благодарение на обичаните плодови усети „ портокал “ и „ лимон “, признаците ще бъдат облекчени и ще се почувствате бързо по-добре, с цел да сте още веднъж подготвени за новите провокации.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР