В поредица от няколко зимни сезона Cosmopolitan Winter Fest се

...
В поредица от няколко зимни сезона Cosmopolitan Winter Fest се
Коментари Харесай

COSMOPOLITAN WINTER FEST 2022 ви кани на зимно забавление в столицата!

В поредност от няколко зимни сезона Cosmopolitan Winter Fest се трансформира в емблематично събитие, което не е спирало да основава страсти из ски курортите на България.

В началото на 2022-ра за седми път, Cosmopolitan са решени да продължат традицията, само че този път в София!

Cosmopolitan ви чака на, в две следващи съботи - 22.01 и 29.01 от 11ч. до 17ч..

И тази година Cosmopolitan Winter Fest са подготвили за всички доста забавни провокации и игри, а също така за най-смелите участници ще има и награди. Организаторите дават обещание да подарят положително въодушевление даже на тези, които просто са пристигнали да се любуват на ледената пързалка.

И с цел да се отърсите от терзанието и мисълта, че може да се лишите от нови страсти и благоприятни условия, които ви оферират зимните дни и развлечения, то ще бъдат с вас. Те ще ви уверят, че във всеки миг благодарение на обичаните плодови усети „ портокал “ и „ лимон “, признаците ще бъдат облекчени и ще се почувствате бързо по-добре, с цел да сте още веднъж подготвени за новите провокации.

Но както знаете, провокациите под въздействието на атмосферните условия, крият и своите опасности за кожата. Ето за какво от Cosmopolitan са се погрижили да се докоснете до професионалните препоръки на техния козметичен сътрудник, който на място ще ви запознае с значимостта за грижа към кожата през тези по-хладни месеци и по какъв начин със серията им Neutrogena® Norwegian Formula, въодушевена от скандинавския климат, да запазите хидратацията на кожата и да не изпитвате дискомфорта от сухотата ѝ. С вярната грижа и препоръки, всички вие можете да бъдете красиви и самоуверени когато и да е от годината!

Хубавата музика и комфорт също са обезпечени. За поредна година с сътрудниците на Cosmopolitan Winter Fest от са се погрижили да влеят по този начин нужната на всички топлота посредством 100% естествени, естествени съставки, усети и аромати от серията Natural Benefits, които ще изпълнят съзнанието, тялото и ще сгреят духа на всеки към пързалката. Елате на място и се насладете на чаша благоуханен чай, а в случай че сте осведомени с лондонските обичаи, ще се досетите, че ще има и още една приятна изненада от тях - микс от вкусни лакомства по време на специфичната им чаена гала.

Заповядайте на Cosmopolitan Winter Fest 2022 в сърцето на столицата, с цел да се насладите и преживеете доста зимни страсти!

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР