В пореден скандал се забърка рапърът Криско. След като обяви

...
В пореден скандал се забърка рапърът Криско. След като обяви
Коментари Харесай

Криско обяви интелектуалци за хомо

В следващ скандал се забърка рапърът Криско. След като разгласи взаимен план с Разградската филхармония, цялата интелектуална колегия скочи срещу него. Нарекоха го "псевдомузикант " и "без грам гений ".

Криско освен не потули абсурда, само че го разпали още повече. В изявление за утринния блок на Нова телевизия той направи остро изявление. "Интелектуалните музикални критици имат сега една голяма опция в началото да заловен диригента за палката и да се насочат към входа на техния хомосексуален свят ".

Думите му безусловно подлудиха диригенти, композитори и музиканти. Няколко актьори от Пловдивската опера и Софийската филхармония излязоха с остри статуси в обществените мрежи, че не може един човек, който няма нищо общо с културата, да раздава такива прилагателни, написа.в "България през днешния ден ".

"Психоза и увеличение на личността. Това мога да кажа за Криско ", написа музикантът Венци Мицов.

Текстописката Вида Пиронкова не крие възмущението си. "Самата дума "филхармония " произлиза от гръцкия език, както между другото и самата музика, и значи "приятели на хармонията ". Защото хармонията е всичко на този свят. Излезем ли от нея, сме "чао ". Та отвращавам си се аз и се чудя като по какъв начин един рап реализатор със своята "музика ", преднамерено поставям кавичките, която е дисхармонична в същността си и извънредно аморална в словото и посланието си, може да се съчетае със симфоничен оркестър. Че и диригент ", избухна композиторката на "Гълъбо ".

Самият Криско изясни посредством пиара си, че прави един театър и кани който желае, да го гледа. А интелектуалците, които не го харесват, просто да не идват, с което акцентира, че желае да постави завършек на разразилата се полемика от последната седмица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР