В пореден силиконов скандал се забъркаха едрогърдата Джулиана Гани и

...
В пореден силиконов скандал се забъркаха едрогърдата Джулиана Гани и
Коментари Харесай

Николета и Гани си мерят пластичните корекции! Лозанова: Коя е Джулиана?

В следващ силиконов скандал се забъркаха едрогърдата Джулиана Гани и Николета Лозанова, разбра HotArena.

Любимата на Ники Михайлов разяснява въпрос на свои почитатели какво мисли за Жанета Осипова и Джулка риторично с думите: Коя е Джулиана Гани? Последваха десетки мнения на нейни почитатели, в които се осъжда външния тип на Гани и нейният блян да се трансформира в знамение на пластичната хирургия.

Мис Силикон не крие, че съвсем няма част по тялото си, която да не е ремонтирала, написа „ България Днес “.

Всъщност Ни Ло знае доста добре коя е Гани, тъй като нееднократно й се подиграва обществено. Още преди години участничката във „ ВИП Брадър “ е посетител в предаване на Карбовски. Тогава Николета се заяде с водещия „ какво е това нещо “, което е поканил.

Тя показа, че се усеща шокирана от съществуването на сходни дами. След това на няколко пъти Лозанова е коментирала, че Гани я копира, като доста постоянно фотосите, които разгласява, са взаимствани от нейния профил.

Устатата Джулка не оставя нападките против нея без отговор. Според нея Николета е типичния образец за жена, която е трансформирала външността си. „ На нея би трябвало да й разкрият фотосите преди и в този момент, не на мен. Защото аз намерено приказвам за пластичните си интервенции и не се укривам. Тя от своя страна се прави на естествена, само че в действителност е претърпяла редица интервенции “, избухва Гани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР