В популярния YouTube канал UFOmania, който редовно публикува клипове на

...
В популярния YouTube канал UFOmania, който редовно публикува клипове на
Коментари Харесай

Спътник запечата огромно НЛО в джунглата! ВИДЕО

В известния YouTube канал UFOmania, който постоянно разгласява клипове на НЛО или необясними явления, в този момент се появи необикновен нов видеоклип.

Ентусиасти са изучавали сателитни фотоси от река Замбези в Зимбабве и ненадейно разкрили на една от фотографиите нещо, съмнително напомнящо за летяща паница, която като че ли е рухнала на зелен остров.

Географските координати на необикновената находка са: 18 ° 04`14.8 " S 26 ° 40`35.3 " E

Дължината на хипотетичния транспортен съд на пришълци е към 65 метра, а височината — към 30 метра.

Специалистите, които са създали това изобретение, нямат никакво подозрение, че пред нас е претърпял повреда в Африка типичен транспортен съд с форма на диск на извънземни. Скептиците споделят, че става въпрос за песъчлив рид, само че уфолозите не са съгласни с това. Малко евентуално е естествено нагорнище да има идеално симетрична форма и да е толкоз необикновена.

От птичи взор е видимо, че корпусът на падналата " паница " е останал недокоснат, т.е. има огромна възможност в дълбините на Зимбабве да се намира на практика незасегнат галактически уред на представители на извънземната цивилизация, написа обстоятелства.бг.

Снимките обаче, не могат да потвърдят дали така наречен извънземен транспортен съд към момента е там. Може би сателитните изображения са изгубили своята новост и НЛО-то от дълго време е било прибрано от своите, само че също по този начин е доста евентуално то към момента да е на този остров посред реката.

Според уфолозите си заслужава да се ревизира мястото, още повече, че вътре може да има извънземни и да се постанова да им се помогне по някакъв метод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР