В популярната игра Overwatch героинята Милост (Mercy) има дълга история

...
В популярната игра Overwatch героинята Милост (Mercy) има дълга история
Коментари Харесай

Най-променяната героиня в Overwatch претърпя още промени

В известната игра Overwatch героинята Милост ( Mercy ) има дълга история с доста промени на характерностите ѝ. Изглежда обаче Blizzard няма благосклонност по отношение на нея и я модифицира за следващ път. С последния ъпдейт на обществения тест сървър нейната неповторима дарба Valkyrie към този момент не обезпечава мигновено възкресяване, нито дава бонус едно в допълнение възкресяване. Освен това продължителността на способността е понижена на 15 секунди (от 20) и също така ускорението на бързината й е понижено на половина. Според разработчиците ангелът пазител е прекомерно мощен по отношение на останалите и не може да бъде оставен просто по този начин.

Ъпдейтът трансформира и разрушителната мина на Junkrat. Сега тя ще нанася по-слаба вреда на съперници, отдалечени от центъра на експлозия. Blizzard твърди, че е станало „Малко елементарно да се нанася голямо проваляне в огромна област“ и че тази трансформация ще накара играчите да употребяват мините си по-прецизно и дейно. Промените към този момент са налице в сървъра и можете да ги видите на своите Windows лични компютри. Blizzard обаче твърди, че това са единствено опити, които може след дълго време или изобщо да не излязат от тестовия сървър.

Междувременно в постоянните сървъри доста скоро се чака нова карта и събитие и даже се създава нов воин. Електронните спортове стартират тази седмица и това кара Blizzard да работи още по-трескаво.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР