В понеделник започва дело за престъпление, разтърсило СливенБлизките на жертвата

...
В понеделник започва дело за престъпление, разтърсило СливенБлизките на жертвата
Коментари Харесай

Съдят ревнивец, убил културист

В понеделник стартира дело за закононарушение, раздрусало Сливен
Близките на жертвата - 30-годишния Божидар Иванов, желаят доживотна присъда без право на подмяна

Ножът на екзекутора е открит

Процесът против 30-годишен мъж, направил грубо ликвидиране от ревнивост на собствен връстник, стартира в понеделник – 20 юни, в Сливен. Пред Окръжния съд застава Орлин Персифов, с цел да дава отговор за гибелта на състезателя по културизъм и бодибилдинг Божидар Иванов.

Кървавото закононарушение раздруса предходната есен градът под Сините камъни. На 29 октомври Божидар бе атакуван с нож в автомобила му на паркинг край Текстилния колеж в града. Там имал среща с приятелката си Мария. В тъмното го издебнал Орлин – заслепеният от ревнивост някогашен другар на Мария. Той наръгал Божидар над 10 пъти с нож в лицето, шията и гърдите. Когато младата жена пристигнала, заварила умрял окървавения си другар.

Орлин бил арестуван по горещи следи, защото дълго време преди този момент той се свързвал с Мария и Божидар и упорствал да прекратят връзката си. Той направил признания и посочил къде е изхвърлил ножа, която е открит от криминалистите.
Окръжната прокуратура в Сливен ще поддържа обвиняването за ликвидиране, осъществено с особена свирепост и по изключително непосилен за жертвата метод, по което Орлин може да получи и пожизнен затвор без право на подмяна. За най-тежкото наказване в българския закон упорстват и почернените близки на Божидар.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР