В понеделник, в навечерието на началото на процеса за импийчмънт,

...
В понеделник, в навечерието на началото на процеса за импийчмънт,
Коментари Харесай

На процеса в Сената Тръмп разчита на лоялността на републиканците

В понеделник, в навечерието на началото на процеса за импийчмънт, Доналд Тръмп отпътува за Швейцария. За да наложи визията, че президентът на Съединени американски щати е същински водач. А и тъй като е уверен, че може да разчита на своя лагер като сигурен щит.

" Заминавам за Давос. Ще имам срещи с най-големите шефове на компании в света, с цел да дойдат тук. Ще имам срещи и с задгранични водачи ", съобщи той през вчерашния ден от Овалния кабинет и предвижда бърз развой с предупреден резултат.

Трети президент в историята, изправен пред тестването на развой в Сената, милиардерът републиканец разполага с един значителен коз - послушна републиканска партия, в която несъгласните се броят на пръсти и се показват безпределно внимателно.

Откакто в края на септември бе оповестена процедура за отстраняването му от поста, 45-ят президент на Съединени американски щати се залови, и то сполучливо, да сплотява редиците в лагера си. Верен на своя способ, той настоя за безспорна и безпрекословна честност.

Както той постоянно припомня, с цел да подчертае своя диктат върху партията, нито един републиканец от Камарата на представителите не е дал своя вот Тръмп да бъде упрекнат, било то в корист с власт или възпрепятстване на активността на Конгреса.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР