„В понеделник, в 15:00 часа, в клуб „Перото“, в НДК

...
„В понеделник, в 15:00 часа, в клуб „Перото“, в НДК
Коментари Харесай

Йончева представя филма си за границата в понеделник

„ В понеделник, в 15:00 часа, в клуб „ Перото “, в НДК ще показва документалния филм за границата, който фотографирам към този момент няколко месеца. Каним всички, които смятат, че тази тематика съставлява интерес – неправителствени организации, представители на медиите “.

Това съобщи представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Елена Йончева. Тя изясни, че филмът е към 20 минутен и е отдаден на българо-турската граница. „ В него ще забележим по какъв начин се охранява границата ни. Има смущаващи обстоятелства за това до каква степен е дейно инженерно-възпрепятстващото съоръжение-оградата и ща научим за съществуването на бежански канали от Турция, през България, за Европа “, разясни депутатът.

Йончева изясни, че в началото не е имала желание да прави филм, а е събирала обстоятелства за защитата на границата и построяването на оградата, които да послужат като причини в дебата по тази тематика, който води. „ Още по време на предизборната акция, представители на ГЕРБ обясняваха, че се охранява доста добре границата и не може да се минава. Моята информация, като народен представител от Хасково, беше противоположна. Но нямах доказателства. Накрая се събра задоволително доста материал и взех решение да го показва като филм “, заключи Елена Йончева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР