В понеделник свършва ремонтът по столичния булевард „Христофор Колумб“ и

...
В понеделник свършва ремонтът по столичния булевард „Христофор Колумб“ и
Коментари Харесай

Зам.-кметът на СО по транспорта: Ремонтът на бул. „България“ ще бъде завършен по-рано от предвиденото

В понеделник свършва ремонтът по столичния бул. „ Христофор Колумб “ и придвижването ще бъде пуснато. Това съобщи по време на ревизия зам.-кметът на Следствен отдел към окръжна прокуратура по превоза Евгени Крусев.

За един месец беше заменен асфалтът, поставено ново осветяване, маркировка и тротоари. Гаранционният период е 5 години. Отсечката на булеварда, минаваща през ж.к „ Дружба”, ще бъде рехабилитирана през идната година, съобщи БТВ.

От вторник стартира ремонтът от кръговото кръстовище на ул. „ Продан Таракчиев “, а придвижването напълно ще бъде затворено. Крусев добави, че до ремонтът на бул. „ България “ ще бъде приключен по-рано от плануваното, а до 15 септември ще бъдат подготвени и останалите пътни артерии.

"По бул. „ България” също се поставя асфалт, чакаме в средата на другата седмица придвижването да бъде обърнато и да се пусне трафикът по готовото пътно платно, до момента в който се затвори другото за ремонт. По график на 9-ти септември би трябвало да бъде подготвена безусловно цялата права и трафикът да бъде омекотен преди първия образователен ден ", сподели Крусев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР