В понеделник сутринта основните валути се търгуват без ясна динамика,

...
В понеделник сутринта основните валути се търгуват без ясна динамика,
Коментари Харесай

Паундът започва седмицата с подем. Златото поевтинява

В понеделник сутринта главните валути се търгуват без ясна динамичност, до момента в който търговци и вложители следят с интерес дали Вашингтон и Пекин ще могат да подпишат комерсиално съглашение в близко бъдеще.

Цената на злато спада с повишението на оптимизма за комерсиалните договаряния сред Съединени американски щати и Китай.

Китайската държавна осведомителна организация Синхуа даде прочут оптимизъм на пазарите в неделя, че през уикенда сред двете страни са се са се организираха " градивни договаряния ".

На този декор във връзка с безвредната йена доларът се ускори с 0,09% до 108,83 йени.

Общата валута се повишава по отношение на американската до 1,1059 $ за едно евро, възстановявайки се от месечно дъно в равнището $1,0989 за евро, достигнато в четвъртък.

Най-голямо нарастване при започване на новата седмица показва фунтът стерлинг като прибавя добави 0,21% към цената си, поскъпвайки до 1,2926 $ за паунд. Причината за този напредък е заявката на министър председателят Борис Джонсън, че всички претенденти на консервативната партия за изборите на 12 декември са дали обещание да поддържат договорката му за Brexit, отбелязва Ройтерс.

Австралийският $ през днешния ден сутринта спада с 0,15% до $0,6812, до момента в който " кивито " леко се повишава до $0,6398 за новозеландски $..

Китайската валута, изключително сензитивна към обстановката с комерсиалните договаряния сред двете най-големи стопанска система в света, поевтинява с 0,09% до 7,0135 юана за $.

В понеделник сутринта цената на декемврийските фючърси за златото на нюйоркската борса Comex се намалява с 2,55 $, или 0,17%, до Щатски долар 1465,95 за тройунция. Цената на декемврийските фючърси за среброто понижава с 0,45%, до 16 872 $ за унция. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР