В понеделник Станимир Стоилов ще се сбогува с футболистите на

...
В понеделник Станимир Стоилов ще се сбогува с футболистите на
Коментари Харесай

Мъри си взима довиждане с играчте днес

В понеделник Станимир Стоилов ще се сбогува с футболистите на Левски, откакто в събота публично напусна „ сините “. Столичани ще проведат днешната си подготовка от 15:00 часа, само че преди него Мъри ще се види с играчите на отбора. Любопитното е, че множеството от тях бяха привлечени точно от хасковлията. От стартовия състав той завари единствено вратаря Пламен Андреев и Андриан Краев, само че играчи като Николай Михайлов, Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков също бяха в отбора. 
 Мъри през сълзи: Левски в никакъв случай не може да е затворена страница за мен Мъри през сълзи: Левски в никакъв случай не може да е затворена страница за мен
Както е известно Стоилов разгласи, че напуща поста си незабавно след края на мача с Локомотив (София), извоюван с 1:0. Наставникът е несъгласен с освобождението на досегашния изпълнителен шеф Иво Ивков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР