В понеделник специален скенер за проверка на пътища ще бъде

...
В понеделник специален скенер за проверка на пътища ще бъде
Коментари Харесай

Шишков обяви, че хърватски скенер ще проверява Северната тангента

В понеделник специфичен скенер за инспекция на пътища ще бъде разполагаем на страната ни. За задачата АПИ ще подписа контракт с хърватски университет, с цел да може да бъде направена инспекция на Северната скоростна дъга, с цел да не се дупчи през 200 метра.

Това изясни министърът на районното развиване Иван Шишков по време на конференция на тематика: " Предизвикателствата и опциите в областта на строителството - ролята на нововъведенията, новите технологии и уменията ".
 Прокурори изпратиха АПИ на Северната скоростна дъга
Прокурори изпратиха АПИ на Северната скоростна дъга

Причината е подаден сигнал за рискове по тангентата и околовръстното

От автомагистрала " Хемус " са взети проби на всеки 2 000 квадратни метра. Прокуратурата образува кореспонденция във връзка със градежа на автомагистралата от София до Яна - стана ясно от думите на Шишков.

Министърът отхвърли да разяснява у кого е виновността да няма качествени автомагистрали в България поради задаващите се избори. Магистралите имат дефицит от строителни материали и не дотолкоз качествени действия, изясни той.

" Готов съм, само че нямам упоритостта да стана основен проектант на София ". Това съобщи служебният районен министър арх. Иван Шишков в отговор на въпрос на news.bg.

Той изясни, че сега това, което се тиражира, е безусловно неуместно и няма нищо общо с действителността. Нито съм водил диалози с някого, нито каквото и да било да съм коментирал, сподели Шишков. Той подсети, че когато е бил основен проектант на " Триадица ", е кандидатствал по конкурс за основен проектант на София, само че е бил класиран трети.
 Шофираме по 14, а не по 20 см асфалт по Северната дъга
Шофираме по 14, а не по 20 см асфалт по Северната дъга

Шишков не разкрил нито една читава автомагистрала

" Нямам безусловно никакво предпочитание да ставам основен проектант ", акцентира районният министър и добави, че не е мислил в такава посока.

Според него в този момент би му било още по-лесно, само че това не значи, че ще се занимава и ще одобри да бъде основен проектант. Нито се знае кой ще е кмет на София, само че нямам никакви упоритости, сподели арх. Иван Шишков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР