В понеделник ще ви се наложи да насочите вниманието си

...
В понеделник ще ви се наложи да насочите вниманието си
Коментари Харесай

Пари и късмет за две зодии, проблеми за трета

В понеделник ще ви се наложи да насочите вниманието си към дете или младеж от фамилията си заради възникването на проблеми или комплицирани обстановки, които заради разнообразни аргументи сте пропуснали да разрешите до момента.

Този ден ще ви изненада с разнообразни вести от близко и надалеч. Независимо от вашата първична реакция или визия, те ще бъдат в някаква полза за вас.

Конфликт от любовен или съкровен темперамент за мъжете над 35 години ще са мотив да видят по-ясно своите неточности. Жените над 35 годишна възраст ще имат опция да се възползват от един доста специфичен и сполучлив ден.

Овен

Сега към този момент може да приемете окончателното решение за любовните си връзки. Добро време за разрешаването на всички проблеми, натрупали се в връзките ви с околните.

Заемете се основно с работата вкъщи. Устройте за себе си и за околните дребен празник.

Желанията ви очевидно не съответстват с вашите благоприятни условия.

Телец

Проявявайте самодейност и никога не отстъпвайте – използвайте всички предпоставки за благополучие. Вечерта е евентуално усложняване в връзките с децата или счепкване сред съпрузите.

Не се предлагат дейни физически натоварвания и групови мероприятия.

Благоприятно е да се обръщате за помощ към спонсори и меценати.

Близнаци

В половата сфера ви дебне отчаяние. Вие сте изтощени от еднообразието и монотонността на живота. Трябва да промените ситуацията. Благоприятни са пътуванията, пътешествията и командировките.

Звездите ви поучават да не губите възприятието си за мярка.

Рак

Не давайте на обичания си човек обети и обещания. Отрицателните трендове от предходните дни може да се отразят на фамилната атмосфера и през днешния ден. През този ден ви се предлага усамотяване.

Намерете време и отидете на черква. Препоръчва ви се размисъл по отношение на личното предопределение.

Не приемайте оферти за леки приходи.

Лъв

Необмислените дейности във връзка с скъпия на сърцето ви човек може да имат продължителни неприятни последици. В фамилията са евентуални пристъпи на нервност или нервни сривове.

Най-добрата отмора е самотната разходка.

Трезвата, разсъдителна и справедлива преценка на обстановката на личното финансово състояние ви оказват помощ да пречупите отрицателните трендове на деня.

Дева

Днес влюбените Деви може да проявят ненормалност и честа промяна на настроенията. Не допускайте открита омраза. Проблемите няма да ви разрешат да си отдъхнете през целия ден.

Може да ви се наложи да запретнете ръкави и да въведете най-сетне ред вкъщи или в работата си.

Денят е белязан с заплеснатост и загуби. Особено уязвими през днешния ден са децата и възрастните.

Везни

Пазете съкровените си фантазии скрито от любопитните хора. Може да станете душата на компанията и на това няма да попречи даже двойствеността в връзките с близките и непрекъснатата промяна на настроенията.

Използвайте този ден и опцията за срещи с другари за планирането и подготовката на взаимно мероприятие.

Не е изключено при Везните да се появи авторитетен настойник.

Скорпион

Ако по волята на ориста или събитията сте се оказали самички, то се пробвайте да оправите връзките си с обичания човек от вашето минало. Вратите на дома ви би трябвало да бъдат отворени за посетители.

Обърнете внимание на проблемите на околните.

Започнете деня си умерено, не планирайте нищо значимо, защото още не е настъпил удобния миг за осъществяване на замисленото.

Стрелец

Днес мъчно се примирявате с множеството промени. Нещата вървят в руслото от предходните дни. Благоприятни са срещите и общуването. Обменяйте информация, научете нещо ново.

Настройте се позитивно и си направете някои градивни проекти. Каквото си пожелаете, има възможност да се сбъдне.

Изчакайте умерено развиването на събитията.

Козирог

Денят носи двойнствена характерност. Днес не би трябвало да разчитате на покровителството на звездите. Вероятно е някакво изясняване в професионален проект.

Денят не е подобаващ за дейни дейности. Не са изключени различия с авторитетни хора, които може да ви откажат помощта си.

Ново другарство може да повлияе по някакъв метод на ориста ви.

Водолей

Днес звездите ви поучават да не бързате с вложенията си. По-добре е да изчакате подобаващи условия. Служителите имат късмет за покачване. През втората половина мъжете от знака би трябвало да извърнат внимание на себе си.

Намерете време за спорт и физическо подсилване. Може да извършите дребна разходка или да се заемете с фитнес. Това ви изпълва в допълнение с жизненост.

Риби

Макар в битовите си диалози да можете да бъдете прекомерно сбити и сдържани, когато стане въпрос за съществени и обилни неща вие съумявате умело да поддържате диалога.

В сферата на вашите ползи могат да попаднат метафизичен, религиозни и езотерични проблеми.

Вие съумявате с думи да изразите това, което мъчно се поддава на схващане и изложение.

Източник: Dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР