В понеделник ще имате благоприятно време за финансовите ви дела.

...
В понеделник ще имате благоприятно време за финансовите ви дела.
Коментари Харесай

Хороскоп: Благоприятно време за финансови дела

В понеделник ще имате удобно време за финансовите ви каузи.

Днес несъмнено ще имате шанс при работа или в диалози свързани с пари. Любовта също ще бъде великодушна към множеството от вас. Въпреки удобните трендове във финансов проект, моят съвет е да се пазите от предоверяване, от нереални упования или илюзии.

Днес може да научите със забавяне за неприятно събитие обвързвано с момиче или с млада жена.

Денят вещае събития в работата на ваши родители или други близки родственици, които те ще споделят с вас.

Овен

Днес ви чакат изненади в доста сфери на живота. Старайте се вярно да оценявате ставащото и се придържайте към възгледите си. Не е нужно толкоз да се концентрирате върху персоналните си проблеми.

Намерете време да се захванете с обичаното си занятие. Отчуждението в фамилията изисква преосмисляне на държанието ви у дома.

Телец

Очакват ви огромни промени, които стартират от през днешния ден. Планетите са настроени удобно към вас, само че наклонността е в ход само, в случай че деянията целенасоченост и въодушевление.

Склонността ви да се поддавате на съблазните и илюзиите си може да сътвори у вас неправилна визия за нещата.

Това може да провокира загуби във финансов проект и спънки в креативната активност.

Близнаци

Денят е подобаващ за обмисляне на неофициални срещи. Вие проявявате огромно схващане и внимание към проблемите на други хора свързани с връзките им с противоположния пол.

В ентусиазъм на милосърдие вие сте подготвени да окажете помощ на близките. Денят е подобаващ за фамилни и интимни връзки.

Следете за знаците на ориста и ги тълкувайте вярно. Сънищата ви са оракулски.

Рак

Днес е по-добре да не проявявате непотребни упоритости. Вашата въздържаност и такт са оценени по достолепие. Вечерта е допустимо да вземете присъединяване в прелестно празненство във връзка приятна вест или събитие.

Внимавайте, какво говорите. По-добре се вслушвайте в това, което приказват другите. Може да научите неща, които да бъдат потребни за вас.

Не прекалявайте с алкохола и не яжте тежки храни.

Лъв

Този ден може да бъде удобен за осъществяване на желанията ви. Вероятно сте изпълнени с възприятие на задоволеност от живота и подготвени за приятни преживявания.

Дава ви се опция да погледнете по ново на предходния си опит и да извършите верните заключения.

Но чувствителността ви е изострена и сте обзети от съмнения.

Дева

Много е допустимо тъкмо през днешния ден при вас да се появят нови проекти за бъдещето. Те са позитивни, тъй като ви оказват помощ да получите спомагателни парични приходи.

Благодарение на новите хрумвания или новите тактики успявате да наложите мнението си измежду заинтригуваните. Но въпреки всичко не трябва да разкривате замислите си за бъдещето.

Недоброжелатели се пробват да ви пречат. Следете за знаците на ориста. Днес вътрешната ви същина е отражение на околния свят.

Везни

Изкушението на плътта може да ви завладее. Днес сте податливи на лъжливи усеща и измами. Новите хора в живота ви могат да станат източник на голям брой неприятности.

Възможни са парични загуби, изключително следобяд. Бъдете деликатни по улиците. Следете за знаците на ориста. Днес изцяло зависите от събитията.

Скорпион

Денят е добър за довеждане докрай на стартирани домашни работи или други задължения. Днес ви чакат известни промени. Както демонстрират звездите, вие имате опция в скоро време да започнете работа с сътрудници, чиито триумфи от дълго време са ви възхищавали.

Планетите са на ваша страна. Но би трябвало да сте на ясно, че нещата се осъществят само, когато вие сте изцяло подготвени за взаимната работа.

В фамилните ви връзки се възцарява схващане.

Стрелец

Всяко едно предложение за другарство или пътешестване ви идва добре пристигнало и вие го приемате с възторг. Възможни са голям брой публични връзки и настоятелен контакти.

Вие се нуждаете от социална изява и известност в елитно общество. Днес сте участници във възходи и падения.

Но все пак преодолявате трудностите пред себе си и може да се поздравите със забележителен триумф.

Козирог

Благодарение на новите ви хрумвания, се появяват нови съидейници, благодарение на които сполучливо се справяте с всички набелязани цели. Срещите и общуването са удобни.

Днес от вас се изисква деликатност и дисциплинираност. Организирайте се добре. Съумявате да поправите остарели неточности или да се издигнете в обществото.

Водолей

Днес вие сте подвластни на околния свят. Дошло е време с нови сили да се заемете с някои проекти. Възможно е пред вас да се появят нови благоприятни условия и хрумвания, които да ви донесат положителни доходи.

Не бива обаче да споделяте за това, тъй като думите ви могат да привлекат вниманието на недоброжелатели.

Нови хора, влезнали през днешния ден в живота ви, могат да станат причина за редица неприятности.

Риби

Препоръчва ви се да деянията зоркост и предвидливост. Постарайте се да избягвате безапелационните изявления и ненужните диалози. Не се присмивайте на близките.

Възможно е да обидите несправедливо някого. Отложете приемането на значимите решения. Пазете се от странично въздействие.

Използвайте обаянието си в собствен интерес. Това ви оказва помощ да привлечете на ваша страна съдружници.
dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР