В понеделник ще е слънчево, след обяд над планинските райони

...
В понеделник ще е слънчево, след обяд над планинските райони
Коментари Харесай

Новата седмица започва със слънце и вятър

В понеделник ще е слънчево, след обяд над планинските региони - с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, в източните региони - до сдържан, източен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 29 и 34 градуса.
 iStock/Getty Images
Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа до сдържан източен вятър, като оптимални температури на въздуха ще са 27 - 30 градуса. Температурата на морската вода е 25-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 iStock/Getty Images
Над планините ще е слънчево, след обяд ще се развие незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, по билата - до сдържан, североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22 градуса, на 2000 метра - към 15 градуса. -->
 iStock/Getty Images

От вторник нататък ще бъде най-вече слънчево , в следобедните часове в низините - още веднъж горещо. Ще духа слаб източен, в източната половина от страната - до сдържан изток-североизточен вятър. Температурите ще се покачват и в сряда преобладаващите оптимални ще са сред 31 и 36 градуса; по-ниски, до 27-29 градуса, ще остават по Черноморието.
 iStock/Getty Images
В сряда над източните региони ще има краткотрайни нараствания на облачността, без превалявания.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР