В понеделник ще бъде предимно слънчево, но в сутрешните часове

...
В понеделник ще бъде предимно слънчево, но в сутрешните часове
Коментари Харесай

Времето в понеделник: Слънчево с мъгли в сутрешните часове

В понеделник ще бъде най-вече слънчево , само че в утринните часове тук-там в низините и котловините ще има мъгла. Вятърът от изток-североизток ще се усили до сдържан и по-късно денем на крайните източни региони ще се образува ниска облачност. Максималните температури ще бъдат сред 9 и 14 градуса, в София към 10 градуса.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, само че по-късно денем ще се образува ниска облачност. Вятърът от изток-североизток ще се усили до сдържан. Максималните температури ще са 12-13 градуса. Температурата на морската вода е 15-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен изток-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 6 градуса, на 2000 метра - към 0 градуса.
 Българска телеграфна агенция
И във вторник сутринта ще е студено с минимални температури сред минус 2 и 3 градуса, по Черноморието и в югоизточните региони, където ще има забележителна ниска облачност - до 6-8 градуса. Дневните температури ще са сред 10 и 15 градуса. Над планинските региони в Западна и Централна България ще доминира слънчево време, само че в нощните часове и заран тук-там в низините и котловините там ще бъде мъгливо. Над Източна България ще има забележителна ниска облачност,

по Черноморието ще преръмява. Вятърът ще е с източна съставния елемент, слаб до сдържан, в сряда в по-голямата част от страната краткотрайно ще стихне. Сутрешните температури ще са без особена смяна, а дневните в регионите с по-дълго задържащи се мъгли и ниска облачност ще остават под 10 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР