В понеделник се навърши половин година, откакто журналистът Милен Цветков

...
В понеделник се навърши половин година, откакто журналистът Милен Цветков
Коментари Харесай

Половинката на Милен Цветков с трогателни думи за 6 месеца от смъртта му

В понеделник се навърши половин година, откогато журналистът Милен Цветков напусна този свят. И в случай че мнозина имат чувството, че случаят, лишил живота му, се е случил като че ли през вчерашния ден, то за половинката му - номероложката Милена Иванова, която бе негова спътница през последните 2 година от живота му, от него най-вероятно е минала цяла безкрайност.

Отдавайки респект на своя сътрудник, тя разгласява покъртителен пост в своята Фейсбук страница. Нейните мощни и прочувствени думи бяха съпроводени от фотография на телевизионния водещ.

" Шест месеца без теб, обичани!

Зная, че в този момент се усмихваш от Царството Небесно, виждаш всичко и знаеш, че прекосяването от тленно към нетленно не е най-голямата загуба в живота. По-голямата загуба е това, което умира в нас, до момента в който сме живи, забравяйки да бъдем положителни, почтени, лоялни, любящи и смирени...

Милен Цветков,
Ти си Истината, на която ме научи...
Любовта, която ми сподели и Пътят, който начерта!
Целувам те, обич моя!
Благодаря ти за споделените мигове. Светъл път на душата ти! ", гласи посланието ѝ.

Към момента реакциите към обявата ѝ са повече от хиляда, а мненията и споделянията са стотици.



" Великите души не се не помнят те са безконечна обич и светлина ", написа една от потребителките на обществената мрежа.

Милен почина точно на Великден т.г. - 19 април 2020 година Тогава, до момента в който е спрял на червен светофар, автомобилът му беше ударен грубо от движещия се с съвсем 100 км в час джип на 22-годишен дрогиран водач. Водещият умря минути по-късно, малко преди колата за спешна помощ, на която бе претрупан, да стигне до " Пирогов ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР