В понеделник различни бивши ръководители на компанията разкриха в публикации

...
В понеделник различни бивши ръководители на компанията разкриха в публикации
Коментари Харесай

Производителят на здравите смартфони CAT и Motorola Defy фалира

В понеделник разнообразни някогашни ръководители на компанията разкриха в изявления в LinkedIn, че Bullitt е прекратила активността си предходната седмица, като целият личен състав е бил скъсен.

Bullitt произвеждаше устройства за Caterpillar, Motorola и други.

Макар че несъстоятелността наподобява поставя завършек на упоритостите ѝ на пазара на хардуер, Bullitt съобщи пред Daily Telegraph, че има намерение да се концентрира върху бизнеса си със сателитна съгласуваност. А чиновниците ще бъдат трансферирани в нова компания, благосъстоятелност на кредиторите.

Освен към здравите телефони, през последните години компанията насочи вниманието си към сателитната съгласуваност за двупосочни известия. Иновациите в тази област ще бъдат трансферирани на ново сдружение.

Главният анализатор на CCS Insight Бен Ууд назова напускането на Bullitt „ същинска загуба за промишлеността “.

„ Bullitt е забележителна история за един самоуверен английски екип, който се опълчва на възможностите и се изправя против някои от най-големите компании за потребителска електроника в света. Компанията навлезе в нишовия сегмент на издръжливите смарт телефони, като продължи да основава редица революционни артикули, в това число нововъведения като термовизионна камера и директна връзка със сателит. Предизвикателствата пред Bullitt съставляват по-широк проблем в бизнеса със смарт телефони, защото компании като Apple и Samsung към този момент преобладават в по-голямата част от размера и облагата в този бизнес. Малко евентуално е Bullitt да бъде единствената жертва през идващите няколко години. “

На MWC през предходната година съоснователят на Bullitt Ричард Уортън съобщи пред, че компанията е имала ранна преднина в сателитния сегмент, с помощта на потреблението на стандартите на 3GPP.

Apple започва услуга, позволяваща на iPhone да изпраща незабавни известия посредством спътници. Според слуховете и Samsung ще пусне съвместими устройства тази година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР