В понеделник президентът на САЩ заяви на срещата на върха

...
В понеделник президентът на САЩ заяви на срещата на върха
Коментари Харесай

Джо Байдън: В разрастващата се катастрофа има невероятна възможност

В понеделник президентът на Съединени американски щати съобщи на срещата на върха за климата COP26, че огромната реакция, нужна за прекъсване на климатичната рецесия, би трябвало да се преглежда като опция за международните стопански системи.

" Смятам, че в границите на разрастващата се злополука има невероятна опция - освен за Съединените щати, само че и за всички нас ", сподели той, представен от БГНЕС. Байдън, който анулира решението на своя предходник Доналд Тръмп да се откаже от световни дейности по рецесията, даде обещание водачество на Съединени американски щати и " дейности, а не думи ". " Съединените щати освен се завръщат на масата, само че и се надяваме да водят със силата на образеца. Знам, че нещата не стояха по този начин и по тази причина моята администрация работи изключително ", сподели той.
 Ердоган и Байдън измислиха метод да затоплят връзките Ердоган и Байдън измислиха метод да затоплят връзките
Президентите на Турция и Съединени американски щати Реджеп Тайип Ердоган и Джо Байдън се договориха за основаването на общ механизъм за възстановяване и развиване...

На по-късен стадий Байдън съобщи, че публичното мнение се трансформира, защото въздействието на изменението на климата се усеща. " Преди четири или пет години американците въобще не бяха сигурни в изменението на климата и в това дали то е действително ", сподели той. " Е, те, както споделят в южните елементи на моя щат, видяха Господ ".

Голяма част от речта му бе отдадена на настояването му, че екологизирането на стопанската система би трябвало да се преглежда като тласък за основаване на работни места. Байдън отвърна на рецензиите, че намаляването на парниковите газове и зависимостта от изкопаемите горива ще навреди на работните места, като съобщи, че " става въпрос за работни места ".

Електрифицирането на превоза, построяването на мрежи от слънчеви панели и вятърни турбини " основават положителни, платени работни места за американските служащи ". Продължаването по същия път към този момент предизвиква стопански вреди, сподели Байдън. " Стоим в повратен миг в международната история ", сподели Байдън, описвайки разрастването на горските пожари, сушите и други бедствия, свързани с климата. " Изменението на климата към този момент опустошава света ", сподели той. 4Това не е хипотетично. То унищожава живота и поминъка на хората. “

" Имаме опция да влагаме в себе си и да изградим заслужено бъдеще с чиста сила и в този развой да създадем милиони добре платени работни места и благоприятни условия по целия свят. “ " Срещаме се с очите на историята, вперени в нас ", съобщи Байдън на срещата на върха в Глазгоу, Шотландия. " Всеки ден, в който отлагаме, цената на бездействието се усилва, тъй че дано това бъде моментът, в който да отговорим на апела на историята тук, в Глазгоу. " Бог да ви благослови и нека избави планетата ", сподели той в умозаключение.
 Джо Байдън към папа Франциск: Аз съм на 60, ти на 65 Джо Байдън към папа Франциск: Аз съм на 60, ти на 65
Джо Байдън е на посещаване във Ватикана, където се срещна с папа Франциск. Той е първият президент - католик, откогато на поста беше Кене...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР