В понеделник от Манчестър Юнайтед обявиха официално, че собствениците от

...
В понеделник от Манчестър Юнайтед обявиха официално, че собствениците от
Коментари Харесай

Появи се първият сериозен кандидат за Манчестър Юнайтед

В понеделник от Манчестър Юнайтед оповестиха публично, че притежателите от семейство Глейзър са почнали процедура по продажбата на клуба. Сега „ The Telegraph “ излиза с информацията, че най-богатият човек във Англия - Сър Джим Ратклиф, желае да закупи „ алените дяволи “.

Собственикът на химическия колос „ Инеос “ имаше предпочитание за придобие отбора от „ Олд Трафорд “ още през лятото, само че тогава от семейство Глейзър отхвърлиха. Сега обаче обстановката е друга и американците към този момент оповестиха, че пускат клуба за продажба и Ратклиф е подготвен с нова оферта, добавя изданието.

Шефовете на Юнайтед считат да употребяват компанията „ Рейн Груп “, която да помогне за намиране на нови вложители. Тя към този момент оказа помощ за реализиране на договорката за продажбата на Челси. Ратклиф познава добре тази компания и няма проблем да работи с нея. Той обаче е обезпокоен, че семейство Глейзър желаят нереално висока цена за Манчестър Юнайтед. Твърди се, че те желаят да получат сред 6 и 8 милиарда паунда, което съгласно Ратклиф съществено надвишава действителната стойност на клуба сега и се надява цената да бъде свалена. За образец Челси бе закупен от Тод Боули против 2,5 милиарда паунда.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР