В понеделник, около 07:55 часа, е получен сигнал за пожар

...
В понеделник, около 07:55 часа, е получен сигнал за пожар
Коментари Харесай

Коли пострадаха сериозно при пожари във Варна

В понеделник, към 07:55 часа, е получен сигнал за пожар в «Пежо», намиращо се на ул. «Никола Симов». Това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи -Варна.

Няма потърпевши хора. Причината за случая е късо съединание. Унищожен е двигателен отсек на автомобил. Миналата нъщ пък още веднъж е плавнал автомобил във Варна. пожарът е станал към 05:20 часа, във «Фолксваген», намиращ се на ул. «Генерал Колев». Няма потърпевши хора. Причината за случая се обяснява. Унищожени са двигателен отсек, арматурно табло и гуми. От огъня е обиден и прилежащо паркиран  «Пежо».

Около 17:15 часа в понеделник се е запалил покрива на къща, намиращ се в с. Въглен. Няма потърпевши хора. Причината за случая е самозапалване на сажди в комин. Унищожена е постройка 70 кв. м.
Миналата нощ, към 01:15 часа, е получен сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се на ул. «Острава» във Варна. Няма потърпевши хора. Причината за случая е в развой на изясняване. Унищожена е прахосмукачка, опушени са 30 кв. м стени.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР