В понеделник над страната ще преобладава слънчево време. След обяд

...
В понеделник над страната ще преобладава слънчево време. След обяд
Коментари Харесай

Става по-топло! Пак ще има дъжд и градушки и тази седмица

 В понеделник над страната ще доминира слънчево време. След обяд над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 26° и 31°.

Във вторник към и след обяд над Западна и Централна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Преди обяд, както и в Източна България, където вятърът от юг ще се усили, ще има повече слънчеви часове. Дневни температури едва ще се покачат.

В сряда ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планините с купеста облачност, само че вероятността за превалявания е дребна.

В четвъртък, петък и събота въздушната маса ще е неустойчива. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и още веднъж на доста места в страната ще има превалявания и гръмотевични стихии. Има условия за местни интензивни превалявания и градушки. Вятърът ще се ориентира от северозапад и дневните температури едва ще се намалят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР