В понеделник бе кръщенето на новородения британски принц Луи, най-малкият

...
В понеделник бе кръщенето на новородения британски принц Луи, най-малкият
Коментари Харесай

Защо почерпиха гостите на кръщенето на принц Луи със 7-годишна торта

В понеделник бе кръщенето на новородения английски принц Луи, най-малкият наследник на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Въпреки красивата гала и хубавия мотив, доста от феновете на Кейт и принц Уилям са зачудиха за какво кралицата не участва и за какво те черпят присъстващите със 7-годишна торта.

„ На гостите ще бъде сервирана тортата от сватбата на херцогинята и херцогът на Кеймбридж “, гласи формалното изказване на кралския двор.

Част от същата торта бе сервирана и на кръщенетата на двете по-големи деца на Кейт и прин Уилямс - принцеса Шарлот и принц Джордж.

Оказва се, че това е част от английска кралска традиция.

„ Най-долният ред е предопределен за ястие по време на церемонията, до момента в който средата би трябвало да се сервира след събитието. Най-горното равнище се резервира за кръщенето на първото дете на двойката “, споделя Кайли Карлсън, шеф на Международната академия по обмисляне на събития.

Сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън се състоя на 29 април 2011 година. Тогава бе сервирана 220-килограмова торта на осем етажа и 17 обособени плодови торти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР