В понеделник, 26 август, започва Седмият вечерен турнир на най-голямата

...
В понеделник, 26 август, започва Седмият вечерен турнир на най-голямата
Коментари Харесай

Via Tennis приема Седмия вечерен турнир на ИТЛ


В понеделник, 26 август, стартира Седмият вечерен шампионат на най-голямата аматьорска тенис верига в България Интерактив тенис. Надпреварата ще се организира в комплекс Via Tennis Star, намиращ се на ул. „ Кукуш “ в кв. „ Захарна фабрика “. Мачовете са отлична опция за бягство от летните горещини и за среща с нови противници. Първи ще стартират начинаещите, които могат да се запишат за присъединяване в категория 125 до края на седмицата. В категорията право на присъединяване имат всички с рейтинг 10 и 9 - най-ниският в Интерактив тенис. Това са играчи без никакъв или дребен опит в дуели на точки. Играчи, които знаят главните правила в тениса, умеят да сервират и да вършат минимални разигравания.

Средно напредналите ще играят от 2 септември, а крайната дата за регистрацията им е 30 август. Мачовете на най-хубавите, категория ИТЛ 500, започват на 9 септември, а схемата ще бъде отворена за тях до 6 септември.

Интерактив тенис провежда вечерни шампионати от 2012 година Лигата разполага със обществена тенис мрежа, а всеки участник има собствен профил с резултатите си от последните години. Форматът на точкуване в шампионатите е непосредствен до този при експертите в ATP. В края на годината ИТЛ провежда заключителен Мастърс за 8-те най-хубави, като мачовете са в 2 от 3 сета.

Едно от най-големите преимущества на Интерактив тенис е съвършената организация, която разрешава на състезателите да играят без да чакат. ИТЛ разпространява шампионатите като метод на упражняване на обичания спорт, а благодарение на рейтинговата си система разделя участниците в три категории: 125, 250 и 500. В лигата няма ограничавания за начинаещите, само че напредналите нямат право да играят в по-ниските категории. Играчите с най-нисък рейтинг се включват гратис в най-високата категория шампионати, а рейтинговата система подсигурява игра с равностойни съперници.

Програмата на Интерактив тенис до началото на астрономическата есен включва третия съботно-неделен шампионат Dema Cup ITL Challenger (31 август и 1 септември), вечерния 7 Via Star | Night Tour, както и конкуренциите от фамилната тенис и СПА верига Weekend Tour: Green Life Tennis Holiday (11-15 септември) и Santa Marina Open II (20-23 септември). Повече детайлности за ИТЛ и за идните надпревари можете да намерите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР