В помощ на бедстващите родители Държавният куклен театър във Варна

...
В помощ на бедстващите родители Държавният куклен театър във Варна
Коментари Харесай

Варненският куклен театър с приказки онлайн събота и неделя

В помощ на бедстващите родители Държавният куклен спектакъл във Варна подема самодейност за излъчването на постановки за деца на Фейсбук страницата си всяка събота и неделя, оповестява БНР.
" Приказка за теб " e най-новата самодейност на Варненския куклен спектакъл, който, както всички други театри, трябваше да спусне завеса поради случаите на ковид в България. Въпреки това актьорите не изоставиха дребните си фенове и започнаха да им описват приказки онлайн – безвредно и съгласно условията за карантина.
Първите предавания онлайн в интернет бяха на 14 и 15 март, а огромният интерес към тях насърчи актьорите да продължат до тогава, до момента в който децата ще би трябвало да стоят затворени вкъщи поради заплахата от болест.
Тук можете да видите и първото зрелище.
Сподели с твоите другари
Виртуалните срещи на дребните фенове с обичаните актьори, кукли и герои не престават тази събота и неделя (21 и 22 март) от 11 часа на фейсбук страницата на театъра, където децата могат да вършат и оферти за приказките, които биха желали да чуят в идващите предавания.
А всеки работен ден тъкмо в 10 часа и в 15 часа там ще се появяват още изненади за тях във радостната " Детска театрална занималня ", където артистите ще ги забавляват, само че и ще ги учат на нови и потребни неща.
Така в едно от излъчванията артистът Галин Гинев демонстрира на дребните фенове по какъв начин да си създадат потребна, само че и занимателна маска за предотвратяване.
" Ако още не сте го гледали, гледайте и помолете някой възрастен да ви помогне сами да си извършите! Чакаме фотосите Ви! ", приканват варненските кукленици.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР