В помощ на арт-ателиета към социални услуги община Велико Търново

...
В помощ на арт-ателиета към социални услуги община Велико Търново
Коментари Харесай

Благотворителен базар на мартеници откриха във Велико Търново

В помощ на арт-ателиета към обществени услуги община Велико Търново провежда благотворителна изложба-базар на мартеници „ Баба Марта бързала и мартенички вързала” в центъра на града. Изложението се реализира за осма поредна година взаимно с потребителите на обществени услуги, фондация „ Искам бебе “, Съюза на инвалидите, центровете за работа с деца и младежи, работещи във Велико Търново и обитаемоте места от общината.
Мартениците и други обичайни сувенири, отдадени на 1 март, са показани в ъгъл, завършен край чешмата до общината на Велико Търново. Някои произведения са направени от нетрадиционни материали с използването на разнородни техники.

Красивите мартеници и сувенири се оферират на скромни цени. Целта е повече хора да могат да зарадват своите близки, родственици и другари, и със събраните средства да се закупят материали за арт-ателиетата, работещи към обществените услуги.

Благотворителният базар на мартеници, направени от консуматори на обществени услуги, ще работи по следния график:
18.02 - 19.02.2019 година
Работно време: 10.00 ч. - 18.30 ч.
Социални услуги: Дом за остарели хора „ Венета Ботева”-гр. Велико Търново; SOS- Детски селища – България; Център за работа с деца и младежи- с. Присово; Център за работа с деца и младежи -гр. Дебелец.
20.02 - 21.02.2019 година
Работно време: 10.00 ч. - 18.30 ч.
Социални услуги: Център за настаняване от фамилен вид за пълнолетни лица с умствена назадничавост - гр. Велико Търново; Дом за остарели хора „ Св. Иван Рилски”- с. Балван; Център за обществена рехабилитация и интеграция за деца и младежи с увреждания - гр. Велико Търново; Център за работа с деца и младежи - с. Церова кория; Център за работа с деца и младежи – с. Ресен
22.02 - 23.02.2019 година
Работно време: 10.00 ч. - 18.30 ч.
Социални услуги: Защитено жилище за лица с умствена назадничавост - гр. Дебелец; Дневен център за пълнолетни лица с увреждания - гр. ВеликоТърново; Център за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания – гр. Велико Търново, ул. „ Цветарска”14
24.02 - 25.02.2019 година
Работно време: 10.00 ч. - 18.30 ч.
Социални услуги: Социални услуги:Дневен център за деца и младежи с увреждания „ Дъга”- гр. Велико Търново; Център за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания ІІ, ІІІ – гр. Велико Търново; Център за настаняване от фамилен вид за младежи с увреждания І – гр. Велико Търново; Кризисен център за деца – с. Балван; Фондация „ Искам бебе”- гр. Велико Търново.
26.02 - 27.02.2019 година
Работно време: 10.00 ч. - 18.30 ч.
Социални услуги: Център за обществена рехабилитация и интеграция за лица с психологични разстройства и лица с интелектуални затруднениягр. Велико Търново; Център за обществена рехабилитация и интеграция за възрастни и лица с увреждания над 18 година - гр. Велико Търново; Център за настаняване от фамилен вид за пълнолетни лица с психологични разстройства към ДПБ - с. Церова кория; Дом за пълнолетни лица с умствена изостаналост; Център за настаняване от фамилен вид за пълнолетни лица с умствена изостаналост; Преходно жилище за възрастни хора с умствена назадничавост - с. Церова кория;
28.02 - 01.03.2019 година
Работно време: 10.00 ч. - 18.30 ч.
Социални услуги: Дневен център за остарели хора – гр. Велико Търново; Съюз на инвалидите - гр. Велико Търново; Дневен център за деца и младежи с увреждания „ Дъга”- гр. Велико Търново.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР