В полунощ ще бъде пуснато движението по софийския бул.България и

...
В полунощ ще бъде пуснато движението по софийския бул.България и
Коментари Харесай

В полунощ пускат движението по столичния бул. България

В среднощ ще бъде пуснато придвижването по софийския бул. " България " и в двете направления. Булевардът беше затворен за изцяло преасфалтиране, като сега се довършват маркировките и тротоарите.

Отсечката от бул. " Черни връх " до бул. " Акад. Иван Евстатиев Гешов " е подготвена предварително, като крайният период беше 15 септември. До тогава обаче продължава работата по метода към бул. " Витоша ".

Лентата за ляв завой от бул. " България " към бул. " Гешов " е удължена за облекчение на водачите, съобщи зам.-кметът по превоза Дончо Барбалов, представен от Българска национална телевизия.

Обмисля се да се употребява времето до 10 септември, с цел да се преасфалтира един не толкоз претрупан сектор от бул. " България " - от Околовръстното в посока Бояна, само че това не е доказано.

Кметът на София Йорданка Фандъкова разяснява, че " усложненията, които причинихме на хората, които употребяват този маршрут, завършват. Много съм признателна за търпението. Тежко решение беше започването на бул. " България ". Миналата година започнахме и за това взех решение да се работи единствено през лятото - юли и август, най-много началото на септември. За да може, хем да подобрим тази тежка инфраструктура, хем минимално да затрудним софиянци ".

Кметът на София има уверението от АПИ, че до началото на септември ще стартира дълго чаканото уголемение на Околовръстното от " Младост 4 " до Автомагистрала " Тракия ". /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР