В полицейски доклад се казва, че племенникът на Ренър се

...
В полицейски доклад се казва, че племенникът на Ренър се
Коментари Харесай

Джереми Ренър разкрива лечение след инцидент със снегопочистване

В полицейски отчет се споделя, че племенникът на Ренър се опитвал да освободи колата си от снега, когато транспортното средство почнало да се търкаля надолу.

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от Джеръми Ренър (@jeremyrenner)

-->

Ренър беше превозен с хеликоптер до болница в Рино, Невада, и прекара време в интензивно поделение.

В нова обява в Instagram Ренър разкри другите лекувания, на които е бил подложен след случая.

Той написа: „ Аз изследват ВСЕКИ тип терапия от 14 януари... всеки ден, безчет часове физиотерапия, пептидни инжекции, интравенозни капки и инжекции, стволови кафези и екзозоми, алена светлина/IR терапия, хипербарна камера 2.0 атмосфери, студено потапяне и описът продължава и продължава....

„ Най-добрата ми терапия беше мозъкът и волята ми да бъда тук и да се стремя да се възстановя и да бъда по-добър... Бъдете изключителни... Чувствам, че това е моя обвързване да го направи. Не с цел да пропилея живота си, като съм пощаден, а с цел да се върна на моето семейство, другари и всички вас, които ме упълномощихте да устоя. Благодаря на всички ви. #loveandtitanium. "

Няколко от лекуванията, посочени от Ренър, нормално се употребяват като процедури срещу стареене на кожата - в това число инжекции на протеиновия пептид, екзозомна терапия - сходна на лечението със стволови кафези - и инфрачервена терапия.

Той също по този начин твърди, че е употребявал хипербарна камера, която включва дишане на чист О2 при нараснало атмосферно налягане.

Ренър е най-известен с това, че играе супергерой стрелец Ястребово око във кино лентата на Marvel „ Отмъстителите “ и едноименната поредност на Disney+ като героя му.

Той също получи номинации за „ Оскар “ за функциите си във военния филм „ The Hurt Locker “ и драмата „ Градът “.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР