В политиката колкото по-малко чувства има толкова по-добре. ВМРО си

...
В политиката колкото по-малко чувства има толкова по-добре. ВМРО си
Коментари Харесай

Симеонов: Не е изключено БСП и ГЕРБ да изградят правителство

" В политиката колкото по-малко усеща има толкоз по-добре. Вътрешна македонска революционна организация си е независима партия. Имат право на лични решения. Аз не мога да им държа сметка за това, което са решили. Изненадан съм, само че да съм зарязан звучи несериозно. От Вътрешна македонска революционна организация отхвърлиха да се явят с нас в коалиция на изборите. Буквално до преди дни Каракачанов изрично твърдеше, че ще бъдем дружно, което ни загуби времето. Можехме да си създадем проекти. Но все пак, ние не сме се разделили. Те отхвърлиха да се явят дружно с нас. " Това сподели в предаването " Денят с Георги Любенов " по Българска национална телевизия водачът на НФСБ.
Той акцентира, че с Красимир Каракачанов не са в неприятни връзки, а просто двете партии ще се явяват настрана на идните парламентарни избори . Симеонов уточни като неточност, че прекомерно се е доверил на " Атака " и Волен Сидеров през 2017 година, " Те не се вписват в Обединени патриоти като коалиция. Започнаха голословни обвинявания, обиди, рецензии, офанзиви, което не е градивно и не води обединението до работна атмосфера ", добави водачът на НФСБ. Валери Симеонов съобщи, че за него политиката не е безусловно да бъде част от властта и по тази причина все още не може да уточни с кого би се коалирал, в случай че партията му влезе в новия парламент. Той сподели, че не е изключено двете огромни партии - ГЕРБ и Българска социалистическа партия да изградят държавно управление, което " най-добре би отразило упованията на гласоподавателите и би основало устойчиво държавно управление ". " По идеологически аргументи това е невероятно, само че теоретично всичко е допустимо " , уточни Симеонов.
 Сидеров на митинг пред ЦИК: Очаквам фалшификации на изборите (СНИМКИ) Сидеров на митинг пред ЦИК: Очаквам фалшификации на изборите (СНИМКИ)
Лидерът на „ Атака “ Волен Сидеров, членове на партията и негови поддръжници стачкуваха пред Централната изборна комиси...
Той разяснява и обстановката с арестуването на Навални и изразяването на позиция, от страна на България. " Имаме опит за интервенция, и то дълготраен, от страна на Русия. Българският парламент и изпълнителна та власт би трябвало да бъдат доста деликатни с позициите си. България не е видяла нищо положително от Русия след Освобождението си. И да не забравяме, че сме проевропейски насочени, а не проруски ", сподели в умозаключение Валери Симеонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР