В политиката да си първи не означава, че когато си

...
В политиката да си първи не означава, че когато си
Коментари Харесай

Филип Станев: В политиката да си първи не означава задължително, че ще управляваш |

" В политиката да си първи не значи, че когато си спечелил първото място в надпреварата, наложително по-късно ще започнеш да управляваш ", съобщи пред Българска национална телевизия Филип Станев от Има Такъв Народ.

Така той разяснява и неосъществените мандати на ИТН в последните два Народното събрание.

По думите му политиката е " хлъзгав терен ", на който " е належащо от време на време леко да отстъпиш от твърдата позиция, която си заел ". 

Станев съобщи, че с другите протестни партии и двата пъти съвсем си били стиснали ръцете, само че след това нещо се случвало. Доскорошният народен представител от Има Такъв Народ съобщи, че договарянията за сформиране на държавно управление били провалени най-много от изречените погрешни изказвания. Като такива той дефинира изявленията, че зад Има Такъв Народ стои дългата ръка на Движение за права и свободи. Подобни тези имаха представители на Българска социалистическа партия, ИБГНИ и Демократична България към представянето на проектокабинета на " ИТН ", в който имаше фрагменти като Николай Василев.

Той обаче беше безапелационен, че в идващия парламент би трябвало да се направи всичко належащо, с цел да се излъчи държавно управление и да има постоянна страна.

Станев изключи опцията за ръководство с ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че пък съобщи, че третата партия от тъй наречените " партии на статуквото " - Българска социалистическа партия, е била доста диалогична.

Той предвижда, че няма да има огромна разлика в изборния резултат на Има Такъв Народ. Според него партията на Слави Трифонов при всички положения ще бъде незаобиколим фактор за съставянето на държавно управление.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР