В подкрепа на усилията на всички творци и представители на

...
В подкрепа на усилията на всички творци и представители на
Коментари Харесай

Дарик със специални предложения за 2019 г. към културните...

В поддръжка на напъните на всички създатели и представители на туристическия отрасъл екипът на Дарик радио разгласи специфични оферти за акции, които да оказват помощ за сполучливото показване и разпространение на разнообразни събития и хрумвания, свързани директно или индиректно с развиването на града като Европейска столица на културата. За всеки представител на туристическия бизнес или културните среди, който си задава въпроса каква е информационната му цел и какво желае хората да запомнят от неговата активност, Дарик предлага допустимо най-лек път до верния отговор.

Екипът е подготвен да даде безусловно професионални консултантски услуги преди и в процеса на връзка, който може да се поддържа с елегантна осведомителна или рекламна акция (през 2019 година на символичната стойност от една минимална работна заплата). Всички сътрудници на Дарик Пловдив ще употребяват извънредно облекчени условия за медийно партньорство, направа и запис на осведомителни и рекламни послания, даване на програмно време и интернет пространство. Достатъчно е даже да извършите плейлиста с обичаните си песни или да споделите вашата философия за живота, с цел да се включите в предизвикването.

Културните и туристическите оператори могат да се възползват от предлагането през цялата 2019 година, без значение дали имат, или нямат хрумвания по какъв начин обществеността да чуе за това, което оферират, и без значение от задачите на акцията - промотиране на малко събитие, показване на нов артикул или концепция или разширение на териториалното покритие на бизнеса, за привличане на нови клиенти. Решението би било потребно и за възобновяване на позиции в културния туризъм или на туристическия пазар.

Тази година бизнесът от Пловдив и района може да заложи и на имиджова акция, като поддържа обществена идея в някоя от акциите на Дарик - за по-чист град, за рационално шофиране и понижаване жертвите на пътя, най-хубавите лекари и други През лятото на 2019 година, взаимно с неправителствени организации и ПФК Ботев Пловдив, Дарик ще помогне да се реализира и първият в града фестивал за децата и фамилията " Синьо лято в Пловдив ", по време на който малчуганите ще могат да участват и вземат участие в разнообразни представления навън - спектакъл, танци, опера, концерти, цирково изкуство и други Непосредствен достъп до сцената и артистите ще имат и дечица с физически увреждания и специфични просветителни потребности.

Дарик остава единствената национална медия, която се развива с напълно български капитал и съумява да отстоява правото на свободната публицистика във времена на бурни стопански и политически процеси в страната. Дарик продължава да се употребява с заем на доверие, тъй като слушателите и читателите на медията имат вяра в същинските вести, по които всеки може да си " свери часовника ". Екипите в цялата страна държат на качественото наличие и са виновни за доста сполучливи районни и национални планове, които се осъществят в интерес на повишение %
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР