в подкрепа на референдума за запазване на българския лев, забрана

...
в подкрепа на референдума за запазване на българския лев, забрана
Коментари Харесай

ВМРО в подкрепа на референдума на инициативен комитет за запазване на българския лев

в поддръжка на референдума за опазване на българския лев, възбрана на джендър пропагандата и ориста на българската енергетика

Трите тематики са съдбоносни за българското общество. Народът би трябвало да избере самичък бъдещето на България!

Изпълнителният комитет на взе решение и дава своята поддръжка на Гражданския предприемчив комитет за отбрана на българския лев, който слага три значими за обществото въпроса във фокуса на предстоящ референдум, а точно:

1. Съгласни ли сте приемането на еврото в Република България да стане не преди приходите в страната да се изравнят със междинните за Европейския съюз?

2. Подкрепяте  ли запазването на въгледобива и топлоелектрическите централи, както и развиването на нуклеарната енергетика, в това число посредством създаване на нови мощности в Белене и Козлодуй?

3. Съгласни ли сте да се забрани със закон ЛГБТИ+ (джендър) пропагандата в детските градини, учебните заведения, културните институции, както и във всяка държавна политика на Република България?

Гражданската самодейност на общественици като Ивайло Шопски, Благовест Бичаков, Евгени Генадиев, Магдалена Ташева и Александър Урумов се припокрива с дългогодишните борби на за повишение приходите на хората, опазване на икономическия суверенитет на страната, против рисковото навлизане на ЛГБТИ+ пропагандата в просветителната система, както и за опазване на въгледобива и топлоелектрическите централи.

е първата политическа мощ, която още преди години предизвести, че зад Зелената договорка стоят ползи, целящи унищожаването на въгледобива в страната. Още преди подписването на Плана за възобновяване и развиване настоявахме тогавашното държавно управление на Политическа партия и Кирил Петков да не приема изискванията за закриването на ТЕЦ-ове. Днес към този момент „ белята “ е направена и колкото и шумно да се пробват партиите в 48-то Народно събрание да настояват противоположното, те изтъргуваха енергетиката на страната ни.  

Темата за развиването на нуклеарната енергетика също постоянно е била предпочитана за. Ние от години приказваме, че неналичието на съответна държавна политика в региона обрича българските жители на енергийна беднотия, а страната – на енергийна взаимозависимост.

По отношение на третия въпрос, подложен от гражданския предприемчив комитет, то ние от припомняме, че точно с помощта на нас беше предотвратено приемането на рисковата Истанбулска спогодба в България. С това беше дадена едвам първата поръчка, че обществото ни няма да разреши ЛГБТИ+ пропагандата да подмени изконните християнски полезности и морал, които изповядва българското общество. Битката обаче не стопира до тук. Ежедневно ставаме очевидци на всевъзможни опити по всички вероятни канали за пробутване на джендър провокации и промиване на нежното детско схващане от най-ранна възраст. Тази тематика беше заложена преди месеци и от част от представителите на другия предприемчив комитет. Под натиска на партия „ Възраждане “ обаче тя отпадна от дневния ред на техния комитет. Но не и на обществото!

Що се отнася до приемане на еврото, то още преди месеци Организационният съвет на партията одобри решение, че България не би трябвало да влиза в еврозоната до момента в който междинните за страната приходи не се изравнят с тези на Европейския съюз. Само това може да подсигурява опазване на стандарта на живот на българските жители. Именно заради тази причина ние считаме, че въпросът, подложен от различен предприемчив комитет, високомерен от партия „ Възраждане “ е национално изменничество.

Да поставиш гаранционен период за съществуването на български лев без ясна визия какво ще последва след 2043 година и без гаранции за социално-икономическия статус на българските жители е меко казано двуличие. Това е рисково заиграване със страховете на хората и неуместно замесване на една добра гражданска самодейност в предизборната акция на един политически индивид.

Изпълнителят комитет на има вяра, че тези въпроси са от национално значение и не би трябвало да бъдат политизирани от една политическа партия. Вярваме, че би трябвало да се поддържа единствената гражданска самодейност, която отразява желанието на българите. Ето за какво призоваваме всички свои членове и симпатизанти, както и всички български жители, които изповядват или припознават правилата и моралните устои, залегнали във въпросите, да поддържат Референдума на гражданския предприемчив комитет за отбрана на българския лев, срещу джендър пропагандата и за опазване на енергийната самостоятелност на България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР