В подкрепа на медиците от първа линия в борбата с

...
В подкрепа на медиците от първа линия в борбата с
Коментари Харесай

Деца подариха картички на медици от Александровска

В поддръжка на медиците от първа линия в битката с COVID-19 - деца от столичното 20-то учебни заведения занесоха картички с пожелания, шампанско и бонбони на лекарите от "Александровска " болница. Целта е да ги поддържат в борбата със болестта.

Главният воин в самодейността беше Александър Мондешки от трети клас. Баща му е доктор в болничното заведение и от началото на пандемията не могат да прекарват задоволително време дружно.

„ Моят татко работи от март в Коронавирус отделението и аз го виждам доста рядко. Написал съм в картичката - болните да оздравяват, а лекарите и сестрите да ги лекуват добре и да оздравяват по-бързо. Щастлив съм другояче, че лекува болните от вируса”, споделя Александър.

„ Не ми е споделял, че му липсвам и по тази причина толкоз ме изненада. Говорили сме у дома, че обстановката е такава и ще мине и това нещо, само че не чаках, че по този метод ще реагира. Миналата седмица два пъти съм си спал вкъщи”, споделя доктор Цанко Мондешки.

ЛИЦЕТО НА ДОБРОТО... Силна поддръжка, коледни картички, пожелания и дарове получиха медиците от първа линия в битката...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР