В подкрепа на благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки

В подкрепа на благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки ...

В двора на ИУ-Варна поставиха метално съоръжение за събиране на пластмасови капачки.

В подкрепа на благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки "Аз Вярвам и Помагам" ръководството на Икономически университет - Варна поставиха в двора на основната сграда метално съоръжение за събиране на пластмасови капачки за благотворителност.

В утрешният ден по време на официалното откриване на новата учебна година председателят на Сдружение "Аз Вярвам и Помагам" и проф. д-р Евгени Станимиров ще открият съоръжението в което хиляди студенти ще имат възможност да оставят своите пластмасови капачки в помощ на благородната кауза. Това няма да бъде кампанийно участие от страна на университета, а напротив, съоръжението ще бъде трайно монтиране което ще подсигури постоянното събиране на големи количества пластмасови капачки през цялата година. По този начин Икономически университет - Варна за пореден път доказва правилната си позиция относно мотивацията да се превърне екологично настроен "зелен университет", а същевременно с това да се включи активно в помощ на благотворителна кауза.

Припомняме, че до този момент благотворителна кампания е предала над 91 тона пластмасови капачки и са дарени 11 медицински апаратури, а само след малко повече от седмица на 28.09.19 от 09:00 ч. до 16:00 ч. пред Катедралата в град Варна хиляди ще предадат своите капачки в помощ на децата на България.

Източник: varna24.bg