В подкрепа на бизнеса и гражданите ЧЕЗ Разпределение България предприема

...
В подкрепа на бизнеса и гражданите ЧЕЗ Разпределение България предприема
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение мобилизира служители за работа през нощта

В поддръжка на бизнеса и жителите ЧЕЗ Разпределение България подхваща ограничения за осъществяването на поръчки за нови присъединения към електроразпределителната мрежа. Неизпълнението на сходни задължения може да докара до стопански вреди, загуби на работни места, битови неудобства и други

Тъй като за реализацията на нови присъединения се постановат краткотрайни спирания на електрозахранването, компанията реорганизира своята активност и активизира чиновници за работа през нощта. По този метод спиранията на електрозахранването ще се правят в дребните часове на денонощието – сред 01:00 ч. и 05:00 ч., когато ще засягат допустимо минимален брой дейни консуматори. Времетраенето на спиранията ще се свежда до вероятния най-малко. Няма да се прекъсва услугата за лечебни заведения, институции и администрации с социална значителност.

ЧЕЗ Разпределение продължава да извършва своя ангажимент да не смущава хората, които работят и учат от у дома, като не прави планувани поправки на мрежата, които постановат спиране на електрозахранването, и реализира единствено неотложни действия.

В сдружението обаче не престават да постъпват претенции за включване към мрежата на обекти на жители и компании. Те са провели поредно и законосъобразно всички процедури за присъединение към електроразпределителната мрежа и са сключили съответните контракти за това. ЧЕЗ Разпределение е длъжна да ползва правилото на равнопоставеност и да ги обезпечи с електрозахранване, както всички други свои клиенти, като не визира в допълнение частни и бизнес ползи в тази комплицирана изключителна конюнктура.

Компанията осъзнава публичната значителност на осъществяваните от нея действия. За сдружението е от първостепенно значение да извършва лицензионните си отговорности, като в същото време обезпечава надеждно електрозахранването в обстановка на използване на строги противоепидемични ограничения.

Пресцентър на „ ЧЕЗ България “ ЕАД

е-mail: [email protected]

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР