В подготвят ударна зимна селекция, като се очаква на „Армията“

...
В подготвят ударна зимна селекция, като се очаква на „Армията“
Коментари Харесай

ЦСКА-София стяга сериозна селекция, очакват се много нови

В приготвят ударна зимна селекция, като се чака на „ Армията “ да дебаркират сред 3 и 5 нови попълнения, според от играчите, с които клубът ще се раздели по време на паузата в шампионата, твърди " Тема Спорт ". Сред набелязаните за привличане има двама латиноамерикански нападатели. За единия от тях е известно, че е с изтичащ контракт.

При продажба на Али Coy " алените " съвсем несъмнено ще привлекат не един, а двама играчи за върха на офанзивата си. До момента употребява в титулярния състав като сътрудник на гамбиеца разнообразни разновидности – Йомов, Санкаре и Енрике. Нито един от тях обаче не е характерен централен нападател. до момента не е стартирал при новия треньор.

Нито минута пък не е записал. Младокът ще се раздели с тима през зимата, само че занапред ще стане ясно дали за следващ път ще бъде преотстъпен, или ще има друго развиване към правата му. Друго име, което се свързва с овакантяване на софийския клуб е това на Енрика Рафаел. Интерес има също към и вратаря Бусато.

Освен привличането на най-малко един централен нападател, в проектите на ЦСКА-София влиза и взимането на бранител и отбранителен халф. Опция за ядрото на " алената " защита е от. Засега няма информация дали той ще възобнови контракта си със " смърфовете ", който изтича в края на сезона.

Очаква се в отбора да дойдат играчи на проби по време на зимната подготовка, които ще бъдат тествани в контролите. efbet Лига 16 кръг, неделя 13 декември  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР