В почти директен сблсък влязоха депутати от ПП и ГЕРБ-СДС

...
В почти директен сблсък влязоха депутати от ПП и ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

ПП и ГЕРБ се сблъскаха в кулоарите на НС заради енергетиката

В съвсем пряк сблсък влязоха депутати от Политическа партия и ГЕРБ-СДС в коридорите на Народното събрание. Повод станаха взаимни обвинявания, които водещите политически сили си размениха за бъдещето на въглищната ни енергетика.

Първо герберите дадоха брифинг в коридорите, на който упрекнаха съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков в неистини. Депутатът Жечо Станков съобщи пред публицистите, че някогашният министър председател е излъгал, когато е споделил, че третото държавно управление на Бойко Борисов е поело ангажимент да понижи нездравословните излъчвания от България с 40 %. И упрекна Петков, че поради негови обещания към Брюксел, 83 % от въглищните централи в нашата страна ще бъдат затворени и енергийната система в Маришкия въгледобивен басейн на процедура ще бъде закрита.

Малко по-късно Петков реши да отговори на нападките - също с брифинг в коридорите. Споменатият Жечо Станков обаче се беше включил към публицистите, окупира микрофон, който е възложен на медиите за въпроси и Петков на процедура не можа да приказва.

 

Очаквайте детайлности.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР