В пловдивското село Пъдарско вече втори ден има засилено полицейско

...
В пловдивското село Пъдарско вече втори ден има засилено полицейско
Коментари Харесай

Много полицаи в селото на убитата Фанка СНИМКИ

В пловдивското село Пъдарско към този момент втори ден има засилено полицейско наличие.  Служители на реда дружно с близки и познати на изчезналата Фани я търсиха от петък сутринта. Издирването  завършило тази заран, когато е било открито тялото на младата жена. 

Съпругът на дамата е арестуван за разпит в полицията, написа.  Според локалните двамата са били разграничени. 28-годишната жена има две деца на 8 и 16 години.

Фанка Иванова Атанасова  тръгнала за работа към село Пъдарско към 5 ч. сутринта на 25 ноември. Оттогава дирите и се изгубили. Нейните персонални движимости – телефон и дамска чанта, са били открити същия ден. Обявена за търсене от околните й на 26 ноември.

В деня на изгубването, откакто не отива на работа, работодателят стартира да ѝ звъни, само че тя не подвига. След това телефонът не отговарял.

Нейни близки почнали да я търсят, минавайки по нормалния път. Нейни близки почнали да я търсят, минавайки по нормалния път на дамата. Забелязвали спрян странично микробуса, който тя управлявала. Той е бил с леко открехната врата. По-късно е открит телефонът ѝ и дамската ѝ чанта.

Има версия, че убийството е направил брачният партньор ѝ, а претекстът е бил ревнивост.

Очаквайте детайлности!

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР