В Пловдивския затвор има напрежение. В момента, в който двамата

...
В Пловдивския затвор има напрежение. В момента, в който двамата
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: В Пловдивския затвор ври и кипи, надзиратели тарашат килиите, затворниците са гневни!

В Пловдивския затвор има напрежение. В момента, в който двамата рискови въоръжени нарушители Владимир Пелов и Радослав Колев избягаха от Софийския затвор по предписание на висшестоящи органи претърсват килиите. Прибират тенджери, тигани, всевъзможни домашен уреди, оголват килиите, научи БЛИЦ от свои източници.

Мярката е превантивна. Всички са на нокти някой от пандизчиите да не имитира столичния случай и да породи проект за бягство.

Това поражда неодобрение измежду пандизчиите. В Пловдив скоро е нямало опит за бягство, с изключение на скандалният случаи за който първи БЛИЦ заяви.

Преди към година и половина, по време на ескорт към пандиза духна Тома Ендрев. Той беше наказан за ликвидиране, осъществено с особена свирепост и беше излежал по-голямата част от присъдата си. Всички бяха вдигнати накрак до момента в който го открият и върнат в пандиза.

Както първо БЛИЦ заяви, всички ченгета и спецчасти в област Пловдив са накрак. Броди се из села и градове, дебне се за избягалите от София пандизчии и за всевъзможни други закононарушения.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР