В пловдивския хайлайф, клюкари още разнасят случка от любовния живот

...
В пловдивския хайлайф, клюкари още разнасят случка от любовния живот
Коментари Харесай

Татяна изнудвала с голи снимки женения си любовник от Пловдив

В пловдивския елит, клюкари още разнасят преживелица от любовния живот на Татяна с следващия й ухажор. Достолепен предприемач на солидна възраст, от града под тепетата, бил покорен от чара на застаряващата фитнес маниачка.Разбира се, по всички правила на класическия сюжет, чичкото бил женен и с деца. Татяна го дарявала с милувки, само че не поради обич, а поради кеш.

Човекът обилно си цакал, а тя приемала това за напълно обикновено. Докато в един миг " любовната приказка " тръгнала към приключване тъй като Татяна почнала да крои проекти по какъв начин да разведе баровеца, тя да заеме статута на брачна половинка и по този начин да си бетонира заплащанията към нея.Татяна не желала да одобри обстоятелството, че ще остане без приходи, защото участията й са същинска злополука. Без да му мисли, тя снимала горещи мигове от спалнята с голия прелюбодеец – тактичност за изнудване, която е доста е доста известна измежду шантонерките, освен у нас, а и по света.

Когато жертвата оповестил на певачката, че има желание да постави завършек на греховната обич, тя го застреляла със фотосите, твърдейки го, че в случай че това се случи, жена му също ще им се „ наслади”. Сделката била доста ясна - срещите секват, само че не и паричните потоци.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР